Ik ben Maddy de Bruin (1958), biografisch coach en docente autobiografisch schrijven.

Al tientallen jaren ben ik (pleeg) moeder en ik heb training gegeven in de jeugdhulpverlening. Ik was als pleegmoeder elke keer weer verrast door de kracht van kinderen in benarde situaties. Vanuit deze ervaring en mijn interesse hoe mensen hun leven zin geven ben ik theologie gaan studeren. Ik ben mij gaan specialiseren in pastoraat en trauma, existentiële zielzorg en in spiritualiteit van het dagelijks leven.

Ik heb gedurende acht jaar als levensbeschouwelijk counselor bij de Stichting VPSG gewerkt en mensen met een trauma en zingevingsvragen begeleid. Op deze plek ben ik gaan beseffen hoe moedig en belangrijk het is om je eigen levensverhaal te ontdekken.

Die belangstelling voor mensen en hun levensverhaal leidde tot een opleiding voor Biografisch coach bij het Instituut voor Biografiek gevolgd door een masterclass docent autobiografisch schrijven. Tijdens deze opleiding is het voor mij nog helderder geworden, hoe belangrijk het is om zorgvuldig naar gebeurtenissen in je levensloop te kijken. Het biedt kansen om je eigen leven te gaan verstaan en levenservaring is een bron van unieke kennis, waarin eigen antwoorden op levens en zingevingsvragen ontdekt kunnen worden.

Bekijk mijn CV voor meer informatie.

Jarenlang heb ik met veel liefde kinderen, jonge mensen en volwassenen begeleid en hierdoor kennis en ervaring opgebouwd. Vanaf 1 november 2017 heb ik een eigen praktijk in biografische en ouderschapscoaching, levensvragen en spiritualiteit. Als biografisch coach begeleid en bemoedig ik mensen in het (terug) vinden van hun eigen levensspoor.

Afspraak maken of vragen?

Aarzel niet en bel of mail mij.
Telefonisch op maandag t/m donderdag,
van 09:00 tot 20:00

maddy@biografischbewust.nl
tel. 06-36511279

Meer contactgegevens >