Voor biologische, stief-, pleeg- en adoptieouders en mensen die op de één of andere wijze de zorg voor een jong mens krijgen toevertrouwd.

Kan je de ouder zijn, die je wilt zijn? Wat wil je doorgeven?

Ontspannen ouderschap

In ouderschapscoaching kan je in één of meerdere gesprekken gaan onderzoeken wat het ouderschap voor jou betekent. Wat valt mee en wat valt tegen? Wat heb je nodig om de ouder te kunnen zijn, die je wilt zijn. Mogelijk wil je alvast onderzoeken of het ouderschap wel bij jou past. Misschien draag je zorg voor een bijzonder kind en vraag je je af hoe jij zelf hierbij overeind blijft? Je bent een ouder van volwassen kinderen en wat kan je nog voor hen doen? Of zijn er nog andere vragen waarover je van gedachten zou willen wisselen?

Wat kan ik je bieden?

In alle rust kan ik naar je luisteren. We kunnen samen in gesprek gaan, om in beeld te brengen wat er gaande is, dit kan nieuwe inzichten leveren om mee verder te gaan. Vanuit mijn levenservaring en kennis als moeder en pleegmoeder van veel kinderen weet ik hoe prachtig en moeilijk het ouderschap kan zijn. Met vallen en opstaan heb ik expertise opgedaan in het ouderschap. Ik weet hoeveel behoefte je als ouder kunt hebben aan een luisterend mens, die niet oordeelt, maar met je mee denkt in jouw eigen spoor.

Afspraak maken of vragen?

Aarzel niet en bel of mail mij.
Telefonisch op maandag t/m donderdag,
van 09:00 tot 20:00

maddy@biografischbewust.nl
tel. 06-36511279

Meer contactgegevens >